Predstavljena Toyota Yaris HSD

Bez autora
Mar 02 2011

Toyota je na sajmu automobila u Ženevi predstavila svoj konceptni model Yaris HSD. Toyota Yaris HSD je dizajnirana kako bi pružila uvid u produkcijski model koji će se u Evropi pojaviti u drugoj polovini 2012. godine.Toyota Yaris HSD poseduje aerodinamičan izgled sa oštrim linijama i masivnim otvorom za svetlost. Takođe, ovaj model poseduje i LED dnevna svetla, zadnji spojler i krov koji se ponaša kao solarni panel, prikupljajuči energiju za klima-uređaj u automobilu.

Predstavljena Toyota Yaris HSDToyota je na sajmu automobila u Ženevi predstavila svoj konceptni model Yaris HSD.

Toyota Yaris HSD je dizajnirana kako bi pružila uvid u produkcijski model koji će se u Evropi pojaviti u drugoj polovini 2012. godine. Toyota Yaris HSD poseduje aerodinamičan izgled sa oštrim linijama i masivnim otvorom za svetlost.

Takođe, ovaj model poseduje i LED dnevna svetla, zadnji spojler i krov koji se ponaša kao solarni panel, prikupljajuči energiju za klima-uređaj u automobilu.

Toyota Yaris HSD je opremljena sistemom Hybrid Synergy Drive, a prema još ne objavljenim podacima, verovatno se radi o HSD sistemu koji se koristi u modelima Prius i Auris HSD.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik